fbpx

Astrid Beerkens

Toen ik LienOnline belde om te vragen of zij mij op korte termijn kon helpen met het maken van mijn website zei zij DIRECT: JA! Wat een geweldige samenwerking zijn wij aangegaan en wat is het een leuk proces. Ik ben echt helemaal onder de indruk van de professionele benadering, snelle communicatie en TOP prestatie …

Anne Marie van Rietschoten

Lieneke heeft mijn prachtige nieuwe websites gebouwd. Perfecte samenwerking, snel, duidelijk en goed gedoseerde balans tussen doortastend, resultaatgericht en topkwaliteit. She is The Best.

Theo Denayere

Dank je wel voor het maken van onze website! Het heeft even geduurd voordat het roer bij ons volledig omging, maar …. toen ging het ook om! Jouw overtuigingskracht was daarbij heel fijn. Een prettige samenwerking en daardoor een website die nu echt ‘ons’ is. geduld en daadkracht maar ook ‘nee’ durven zeggen tegen een …

Inge Sonnenschein

Lieneke geeft zoveel positieve energie, heel aanstekelijk! Via via kwam ik in contact met Lieneke en door haar positieve aanpak en het stellen van de juiste vragen wist ik direct dat ik met Lieneke wilde samenwerken. Ze denkt goed mee (ook toen ik het zelf even niet meer wist), neemt initiatief en heeft lef in …

Helen Hissink

Samenwerken met Lieneke is een feestje. Zelden iemand ontmoet die sneller is dan ik :). Naast een echt prachtige website, is ie ook nog eens in een noodtempo gemaakt vanwege een korte deadline. Website is vakkundig en creatief in elkaar gezet. We zijn er blij mee. Dank lieve Lien!

Veronique Zuyderhout

Dankzij Lieneke heeft onze kapsalon een heerlijk frisse nieuwe website. Zij denkt echt mee over de mogelijkheden en is te allen tijde bereikbaar. Ik kan echt op haar rekenen. Fijn dat we dit soort zaken aan een expert over kunnen laten!

Ellen van Vossen

Lieneke heb ik leren kennen als een creatieve en kordate persoonlijkheid. Een fijne combinatie van eigenschappen voor het ontwikkelen van een website. We hebben vlot en met veel plezier toegewerkt naar een website om trots op te zijn.

Daphne Deckers

Lieneke heeft mijn website een frisse make-over gegeven: alles is nu weer duidelijk, mooi, handig en overzichtelijk. Ik heb superfijn met haar gewerkt!

Bernard Tollenaar

Fijn in de omgang, altijd bereikbaar en komt haar afspraken na, een aanrader!

Verified by MonsterInsights