fbpx

Wordpress websites op maat

Eerst denken, dan doen.

De eerste indruk is goud waard. Daarom gaan we niet zomaar een website bouwen, maar een website die slim in elkaar zit en de klant aanzet tot actie. Want dat is wat je wilt. Het moet tot iets leiden. Om te komen tot een professionele, goed werkende site is het belangrijk om, voordat we aan de slag gaan, eerst een online strategie uit te stippelen. Wat doet je bedrijf, hoe wil je overkomen en wanneer is jouw website een succes? Dat soort vragen. Als we alles in kaart hebben gebracht, geven we er een klap op en gaan we ontwerpen.

Website-Customer-Journey

Ontwerpen en bouwen

Het ontwerp maken we eerst visueel. Zodat het gaat leven. Als we het eens zijn over de look & feel, de indeling, de juiste functionaliteiten en de zogenaamde customer journey (hoe beweegt de bezoeker optimaal door jouw site?), dan kan er gebouwd gaan worden. We bouwen onze websites in WordPress. WordPress biedt veel gratis functionaliteiten, is extreem gebruiksvriendelijk en draagt bij aan een goede online vindbaarheid. Uiteraard wordt elke website volledig op maat en naar wens gemaakt.

We doen niet moeilijk over een aanpassing meer of minder. Een site moet kloppen. Pas als jij tevreden bent, dan zijn we klaar.

De juiste tone of voice

Een mooie website is belangrijk, maar zonder pakkende teksten loop je het risico dat je boodschap niet goed overkomt. Daarom schakelen we altijd een tekstschrijver in om mee te kijken. Je kunt zelf bepalen wat je nodig hebt: alleen een redactieslag of iemand die voor jou de teksten schrijft in de stijl die jij voor ogen hebt.

Als je teksten slim geschreven zijn, is de kans dat je bezoekers tot actie over gaan groter.

Meer over teksten
Website-Customer-Journey
Website-Customer-Journey

Online vindbaar zijn

Als je een website hebt, wil je ook graag gevonden worden. Bij het schrijven van de teksten wordt daarom al rekening gehouden met zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw doelgroep. Daarnaast voegen we via een handige SEO-plugin van WordPress (Yoast) eenvoudig de juiste zoektermen, titels en beschrijvingen per pagina toe. Zo is je SEO in de basis altijd op orde.

Wij zorgen ervoor dat je website in de Google zoekresultaten beter scoort.

Een unieke look & feel

Beeld is erg bepalend voor de uitstraling van je site. Eigen foto’s, afbeeldingen of video’s geven je website een unieke uitstraling. Kleurgebruik en een strak logo maken het plaatje compleet. LienOnline werkt samen met goede fotografen en huisstijlspecialisten die weten hoe ze jouw persoonlijkheid moeten vertalen naar de juiste look & feel voor je website.

Wil je een duidelijke online identiteit? Wij adviseren je graag over huisstijl en passend beeld.

Website-Customer-Journey
Website-Customer-Journey

Veilig online

Als je website live is, houdt het voor ons niet op. We willen jouw online veiligheid graag kunnen garanderen. Dat doen we door de website voor je te hosten in een veilige omgeving en door periodiek onderhoud uit te voeren. Dit betekent dat we regelmatig back-ups maken en WordPress updates doen. Zo ben je beschermd tegen hackpogingen, spam en andere narigheid waar je liever niet mee te maken hebt.

Met een onderhoudspakket van LienOnline is je website goed beveiligd en up-to-date!

Meer over onderhoud