Mail, app of bel ons!

Contact Informatie

Vondellaan 5
1401 RV Bussum
Tel. 06 41387561

Bereikbaar

Maandag - vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag - vrije (golf)dag :-)
Zaterdag en zondag: gewoon proberen!

Bank NL09ABNA0460872036
KvK 54184363
BTW NL001641395B36

Wat is jouw vraag?

Tevreden klanten

 • Ellen van Vossen

  Lieneke heb ik leren kennen als een creatieve en kordate persoonlijkheid. Een fijne combinatie van eigenschappen voor het ontwikkelen van een website. We hebben vlot en met veel plezier toegewerkt naar een website om trots op te zijn.

  Omgevingsmanager / Strategie in Beeld
 • Noëlle van Wittenberghe

  “Dank voor je geduld” heb ik vaak geroepen tijdens het tot stand komen van mijn prachtige website. Zelf niet altijd even snel met aanleveren, Lieneke vervolgens razendsnel met toch weer een aanpassing of nieuw stukje tekst. De basis stond gelijk goed: Lieneke lijkt precies te weten waar je naar op zoek bent en wat bij jou en je bedrijf past. Stroomlijnt het proces moeiteloos en aan het eind kan ze ook in begrijpelijke taal uitleggen hoe je zelf kleine wijzigingen in de tekst van je site kan aanbrengen. Als het te ingewikkeld is, staat Lieneke net zo goed snel even klaar om je te helpen. Kortom, echt een aanrader, een leuke en professionele samenwerking!

 • Bernard Tollenaar

  Fijn in de omgang, altijd bereikbaar en komt haar afspraken na, een aanrader!

 • Christine Castendijk

  Ik ben heel erg blij met de website die Lieneke zo vakkundig gemaakt heeft! Naast creatief en daadkrachtig(understatement) is Lien ook nog eens een hele grote schat, die door haar enthousiasme me ook nog net even een steun (en duwtje) in de rug geeft om ook zelf mijn ideeën in daden om te zetten!

  Kunstenaar / Christine Castendijk
 • Nicky Huisman

  Enorm blij met mijn prachtige nieuwe webshop die zeer vakkundig is gebouwd door Lienonline. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet, daar houd ik erg van en is representatief voor de professionele werkwijze van Lienonline. We vonden een prettige en efficiënte manier van samenwerken en ik krijg nog steeds op iedere vraag vrijwel direct een antwoord. Absoluut een aanrader om je website of webshop te laten maken door Lienonline.

  Eigenaar / Art & Pictures
 • Angela Bergkotte

  Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan; eindelijk een prachtige website gekregen! Met Lieneke werken is geweldig, ze is duidelijk, snel en meedenkend als geen ander. Dankzij haar zal mijn bedrijf vast en zeker een nieuwe impuls krijgen, zo mooi als haar werk elke kijker nu toestraalt! Bovendien is Lieneke een fantastisch persoon waar ik meteen een heel goede klik mee had. Grazie mille Lieneke, je bent uniek!

 • Yvonne Craig

  Het enthousiasme en de vaart waarmee Lienonline de nieuwe website van Voedselbank Naarden/Bussum/Hilversumse Meent in de lucht heeft gekregen is ongekend. Feilloos wist zij onze wensen in haar creatieve proces mee te nemen, waarbij ze ons toch iedere keer verraste met het resultaat. Lienonline is trouwens ook écht online, dat wil zeggen altijd bereikbaar! Bovendien accuraat en inventief in haar reacties. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen op onze nieuwe website; helder, overzichtelijk en uniek in zijn soort!

 • Yoran Ritman

  Na zelf te hebben gestoeid met een online programma werd het hoog tijd voor een professionele website. Naar volle tevredenheid heeft LienOnline deze voor ons gerealiseerd. De persoonlijke aanpak en expertise van LienOnline hebben ervoor gezorgd dat onze site nu uitstraalt waar wij voor staan. En onze klanten bevestigen dat!

  Eigenaar / Van Dyck Solar
 • Adel Haverlag

  Bij LienOnline hebben wij de website voor ons vakantiehuisje in Zwitserland laten maken. Wat waren wij verrast toen wij ons huisje voor het eerst echt online zagen! Prachtige foto’s die voorbijschoven en een pakkende tekst die goed en overzichtelijk geordend was. Ook de mogelijkheid om online te boeken is erin opgenomen. Super tevreden!

 • Robbert Belle

  Lien online helpt fantastisch met opzet en onderhoud van onze site. Creatief, snel, meedenkend, leuk en professioneel. Een absolute aanrader voor iedereen die de kennis of de tijd ontbeert. En ze is altijd online :)! R. Belle, namens de Vrienden van de Grote Kerk Naarden.

 • Dirk van Reijendam

  Ik heb LienOnline een offerteverzoek gedaan om de website van mijn eenmanszaak op te frissen. Vrijdag eerste gesprek, zaterdag de offerte. Direct kunnen goedkeuren. Zaterdagmiddag de eerste mails over de voortgang. Kijk verder op de website van LienOnline en je bent overtuigd van de kwaliteit en dan die extra service en snelheid voor een betaalbare prijs. Ik ben blij met je Lien!

  Eigenaar / Dredgevare
 • Ellen Hazenberg

  Lien draait haar hand niet om voor het bouwen van een website op maat. Snel, meedenkend, servicegericht, komt afspraken na, creatief, accuraat en vakkundig. Lien krijgt van mij een 10!

  Organisator / Stick Together