fbpx

Mail, app of bel ons!

Contact Informatie

Vondellaan 5
1401 RV Bussum
Tel. 06 41387561

Bereikbaar

Maandag - vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag: gewoon proberen!

Bank NL09ABNA0460872036
KvK 54184363
BTW NL001641395B36

Wat is jouw vraag?

  Tevreden klanten

  • Margriet Kragten

   Mijn nieuwe website is nu 8 maanden in gebruik en ik heb nog geen dag spijt van deze investering. Klanten geven aan mij goed te kunnen vinden en zich makkelijk op te kunnen geven voor events. Veel dank aan Lieneke die altijd direct paraat staat voor als ik vragen heb.

   Golf professional / Margriet Kragten
  • Nanette Nolthenius-Wouterse

   Onze site had dringend een update nodig! Lieneke heeft deze gemaakt en wat is het dankzij haar een parel geworden. Ze heeft een goede tekstschrijver en fotograaf waar ze vast mee werkt en ze begeleidt alles van A tot Z. Ze heeft een enorme passie voor haar werk, is gedreven en is heel positief. Dat is precies wat onze site nu uitstraalt. Daarnaast is ze ook gewoon een leuke vrouw om mee te werken.

  • Astrid Beerkens

   Toen ik LienOnline belde om te vragen of zij mij op korte termijn kon helpen met het maken van mijn website zei zij DIRECT: JA! Wat een geweldige samenwerking zijn wij aangegaan en wat is het een leuk proces. Ik ben echt helemaal onder de indruk van de professionele benadering, snelle communicatie en TOP prestatie die je geleverd hebt. Heel veel dank daarvoor. Nu krijg ik ook nog de support nadat de site opgeleverd is zodat ik met alles bij je terecht kan. Waar zijn deze professionals nog te vinden….? Ik raad iedereen aan om met LienOnline en haar team te werken. Het was en is een feestje van klasse. Dank je wel Lieneke voor de goede zorgen en geduld.

  • Anne Marie van Rietschoten

   Lieneke heeft mijn prachtige nieuwe websites gebouwd. Perfecte samenwerking, snel, duidelijk en goed gedoseerde balans tussen doortastend, resultaatgericht en topkwaliteit. She is The Best.

  • Theo Denayere

   Dank je wel voor het maken van onze website! Het heeft even geduurd voordat het roer bij ons volledig omging, maar …. toen ging het ook om! Jouw overtuigingskracht was daarbij heel fijn. Een prettige samenwerking en daardoor een website die nu echt ‘ons’ is. geduld en daadkracht maar ook ‘nee’ durven zeggen tegen een klant én andersom! Dank daarvoor! Veel dank ook voor de tekstuele input van Daphne Stapel. De lovende reacties op onze nieuwe website maken nog eens extra duidelijk dat het nu goed is!

  • Nanda Kreuning

   Lieneke heeft in korte tijd een hele heldere website voor ons gebouwd. Het was heel prettig samenwerken met haar en haar copywriter Daphne. Er werd snel geschakeld en gehandeld, iets waar wij zelf ook van houden. Het is een website geworden die van “nu” is maar welke ook nog lang mee kan. De reacties die wij terugkrijgen van klanten over de site zijn: helder, chique, mooie kleurencombinatie, duidelijk, prettig te lezen en overzichtelijk. Kortom: wij zijn dik tevreden!

  • Inge Sonnenschein

   Lieneke geeft zoveel positieve energie, heel aanstekelijk! Via via kwam ik in contact met Lieneke en door haar positieve aanpak en het stellen van de juiste vragen wist ik direct dat ik met Lieneke wilde samenwerken. Ze denkt goed mee (ook toen ik het zelf even niet meer wist), neemt initiatief en heeft lef in het bouwen van prachtige websites met moderne look en feel. Daarnaast heeft Lieneke een mooi team om haar heen waardoor je ook gebruik kunt maken van designers, fotografen en tekstschrijvers. Super handig! Ik ontvang nog steeds veel complimenten over mijn website. Dankjewel Lieneke!

  • Helen Hissink

   Samenwerken met Lieneke is een feestje. Zelden iemand ontmoet die sneller is dan ik :). Naast een echt prachtige website, is ie ook nog eens in een noodtempo gemaakt vanwege een korte deadline. Website is vakkundig en creatief in elkaar gezet. We zijn er blij mee. Dank lieve Lien!

   Eigenaresse / The Mayo Sisters
  • Ellen van Vossen

   Lieneke heb ik leren kennen als een creatieve en kordate persoonlijkheid. Een fijne combinatie van eigenschappen voor het ontwikkelen van een website. We hebben vlot en met veel plezier toegewerkt naar een website om trots op te zijn.

   Omgevingsmanager / Strategie in Beeld
  • Noëlle van Wittenberghe

   “Dank voor je geduld” heb ik vaak geroepen tijdens het tot stand komen van mijn prachtige website. Zelf niet altijd even snel met aanleveren, Lieneke vervolgens razendsnel met toch weer een aanpassing of nieuw stukje tekst. De basis stond gelijk goed: Lieneke lijkt precies te weten waar je naar op zoek bent en wat bij jou en je bedrijf past. Stroomlijnt het proces moeiteloos en aan het eind kan ze ook in begrijpelijke taal uitleggen hoe je zelf kleine wijzigingen in de tekst van je site kan aanbrengen. Als het te ingewikkeld is, staat Lieneke net zo goed snel even klaar om je te helpen. Kortom, echt een aanrader, een leuke en professionele samenwerking!

  • Bernard Tollenaar

   Fijn in de omgang, altijd bereikbaar en komt haar afspraken na, een aanrader!

  • Christine Castendijk

   Ik ben heel erg blij met de website die Lieneke zo vakkundig gemaakt heeft! Naast creatief en daadkrachtig(understatement) is Lien ook nog eens een hele grote schat, die door haar enthousiasme me ook nog net even een steun (en duwtje) in de rug geeft om ook zelf mijn ideeën in daden om te zetten!

  • Nicky Huisman

   Enorm blij met mijn prachtige nieuwe webshop die zeer vakkundig is gebouwd door Lienonline. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet, daar houd ik erg van en is representatief voor de professionele werkwijze van Lienonline. We vonden een prettige en efficiënte manier van samenwerken en ik krijg nog steeds op iedere vraag vrijwel direct een antwoord. Absoluut een aanrader om je website of webshop te laten maken door Lienonline.

   Eigenaar / Art & Pictures
  • Angela Bergkotte

   Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan; eindelijk een prachtige website gekregen! Met Lieneke werken is geweldig, ze is duidelijk, snel en meedenkend als geen ander. Dankzij haar zal mijn bedrijf vast en zeker een nieuwe impuls krijgen, zo mooi als haar werk elke kijker nu toestraalt! Bovendien is Lieneke een fantastisch persoon waar ik meteen een heel goede klik mee had. Grazie mille Lieneke, je bent uniek!

  • Yvonne Craig

   Het enthousiasme en de vaart waarmee Lienonline de nieuwe website van Voedselbank Naarden/Bussum/Hilversumse Meent in de lucht heeft gekregen is ongekend. Feilloos wist zij onze wensen in haar creatieve proces mee te nemen, waarbij ze ons toch iedere keer verraste met het resultaat. Lienonline is trouwens ook écht online, dat wil zeggen altijd bereikbaar! Bovendien accuraat en inventief in haar reacties. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen op onze nieuwe website; helder, overzichtelijk en uniek in zijn soort!

  • Yoran Ritman

   Na zelf te hebben gestoeid met een online programma werd het hoog tijd voor een professionele website. Naar volle tevredenheid heeft LienOnline deze voor ons gerealiseerd. De persoonlijke aanpak en expertise van LienOnline hebben ervoor gezorgd dat onze site nu uitstraalt waar wij voor staan. En onze klanten bevestigen dat!

   Eigenaar / Van Dyck Solar
  • Adel Verheij

   Bij LienOnline hebben wij de website voor ons vakantiehuisje in Zwitserland laten maken. Wat waren wij verrast toen wij ons huisje voor het eerst echt online zagen! Prachtige foto’s die voorbijschoven en een pakkende tekst die goed en overzichtelijk geordend was. Ook de mogelijkheid om online te boeken is erin opgenomen. Super tevreden!

  • Robbert Belle

   Lien online helpt fantastisch met opzet en onderhoud van onze site. Creatief, snel, meedenkend, leuk en professioneel. Een absolute aanrader voor iedereen die de kennis of de tijd ontbeert. En ze is altijd online :)! R. Belle, namens de Vrienden van de Grote Kerk Naarden.

  • Dirk van Reijendam

   Ik heb LienOnline een offerteverzoek gedaan om de website van mijn eenmanszaak op te frissen. Vrijdag eerste gesprek, zaterdag de offerte. Direct kunnen goedkeuren. Zaterdagmiddag de eerste mails over de voortgang. Kijk verder op de website van LienOnline en je bent overtuigd van de kwaliteit en dan die extra service en snelheid voor een betaalbare prijs. Ik ben blij met je Lien!

   Eigenaar / Dredgevare
  • Ellen Hazenberg

   Lien draait haar hand niet om voor het bouwen van een website op maat. Snel, meedenkend, servicegericht, komt afspraken na, creatief, accuraat en vakkundig. Lien krijgt van mij een 10!

   Organisator / Stick Together
  Verified by MonsterInsights