fbpx

Meer over LienOnline

Een creatief en daadkrachtig webbureau

LienOnline is een webbureau in Bussum dat gerund wordt door Lieneke Tönjann-Wynia. Wij werken voor ondernemers in alle soorten en maten. Onze belofte? Een professionele website op maat, die we snel en vakkundig realiseren. Omdat jij als ondernemer zeer waarschijnlijk andere dingen aan je hoofd hebt, nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen. Dat kunnen we ook, want met ons netwerkteam van hands-on, creatieve professionals is er voldoende expertise in huis om je op alle fronten te begeleiden. Het ontwerp en bouwen van de website, teksten, huisstijl, fotografie en natuurlijk onderhoud en support na livegang van de site. Alles onder één dak. Wel zo makkelijk toch?

Team LienOnline

images

Lieneke Tönjann

Eigenaar, spin in het web en creatieve alleskunner
images

Daphne Stapel

Tekstschrijver die snel tot de kern komt
images

Rachel Viersma

Fotograaf, maakt sprekende portretten
images

Eva Lokhorst

Grafisch vormgever, jong, fris en heel veel belovend!

Tevreden klanten

 • Nanette Nolthenius-Wouterse

  Onze site had dringend een update nodig! Lieneke heeft deze gemaakt en wat is het dankzij haar een parel geworden. Ze heeft een goede tekstschrijver en fotograaf waar ze vast mee werkt en ze begeleidt alles van A tot Z. Ze heeft een enorme passie voor haar werk, is gedreven en is heel positief. Dat is precies wat onze site nu uitstraalt. Daarnaast is ze ook gewoon een leuke vrouw om mee te werken.

 • Astrid Beerkens

  Toen ik LienOnline belde om te vragen of zij mij op korte termijn kon helpen met het maken van mijn website zei zij DIRECT: JA! Wat een geweldige samenwerking zijn wij aangegaan en wat is het een leuk proces. Ik ben echt helemaal onder de indruk van de professionele benadering, snelle communicatie en TOP prestatie die je geleverd hebt. Heel veel dank daarvoor. Nu krijg ik ook nog de support nadat de site opgeleverd is zodat ik met alles bij je terecht kan. Waar zijn deze professionals nog te vinden….? Ik raad iedereen aan om met LienOnline en haar team te werken. Het was en is een feestje van klasse. Dank je wel Lieneke voor de goede zorgen en geduld.

 • Anne Marie van Rietschoten

  Lieneke heeft mijn prachtige nieuwe websites gebouwd. Perfecte samenwerking, snel, duidelijk en goed gedoseerde balans tussen doortastend, resultaatgericht en topkwaliteit. She is The Best.

 • Theo Denayere

  Dank je wel voor het maken van onze website! Het heeft even geduurd voordat het roer bij ons volledig omging, maar …. toen ging het ook om! Jouw overtuigingskracht was daarbij heel fijn. Een prettige samenwerking en daardoor een website die nu echt ‘ons’ is. geduld en daadkracht maar ook ‘nee’ durven zeggen tegen een klant én andersom! Dank daarvoor! Veel dank ook voor de tekstuele input van Daphne Stapel. De lovende reacties op onze nieuwe website maken nog eens extra duidelijk dat het nu goed is!

 • Inge Sonnenschein

  Lieneke geeft zoveel positieve energie, heel aanstekelijk! Via via kwam ik in contact met Lieneke en door haar positieve aanpak en het stellen van de juiste vragen wist ik direct dat ik met Lieneke wilde samenwerken. Ze denkt goed mee (ook toen ik het zelf even niet meer wist), neemt initiatief en heeft lef in het bouwen van prachtige websites met moderne look en feel. Daarnaast heeft Lieneke een mooi team om haar heen waardoor je ook gebruik kunt maken van designers, fotografen en tekstschrijvers. Super handig! Ik ontvang nog steeds veel complimenten over mijn website. Dankjewel Lieneke!

 • Helen Hissink

  Samenwerken met Lieneke is een feestje. Zelden iemand ontmoet die sneller is dan ik :). Naast een echt prachtige website, is ie ook nog eens in een noodtempo gemaakt vanwege een korte deadline. Website is vakkundig en creatief in elkaar gezet. We zijn er blij mee. Dank lieve Lien!

  Eigenaresse / The Mayo Sisters
 • Veronique Zuyderhout

  Dankzij Lieneke heeft onze kapsalon een heerlijk frisse nieuwe website. Zij denkt echt mee over de mogelijkheden en is te allen tijde bereikbaar.
  Ik kan echt op haar rekenen. Fijn dat we dit soort zaken aan een expert over kunnen laten!

  Salon assistente / Image & Style
 • Ellen van Vossen

  Lieneke heb ik leren kennen als een creatieve en kordate persoonlijkheid. Een fijne combinatie van eigenschappen voor het ontwikkelen van een website. We hebben vlot en met veel plezier toegewerkt naar een website om trots op te zijn.

  Omgevingsmanager / Strategie in Beeld
 • Daphne Deckers

  Lieneke heeft mijn website een frisse make-over gegeven: alles is nu weer duidelijk, mooi, handig en overzichtelijk. Ik heb superfijn met haar gewerkt!

  Schrijfster, presentatrice / Daphne Deckers
 • Bernard Tollenaar

  Fijn in de omgang, altijd bereikbaar en komt haar afspraken na, een aanrader!

 • Marieke Slee

  Lieneke heeft voor ons een kleurrijke website ontworpen. In de eventbranche verkopen wij geen kant en klare producten, maar is het belangrijk de opdrachtgever te laten zien wie wij zijn en wat we doen. Lieneke is hier erg goed in geslaagd. Het resultaat is een overzichtelijke site boordevol cases op event en incentive vlak.

  Eigenaar / 4-Sure
 • Henriette de Smet

  Technisch enzo alles razendsnel en perfect. Waar Lieneke zich voor mij enorm in onderscheidt is dat ze vrijwel direct haarfijn aanvoelt wat je bedoelt, terwijl je dat zelf eigenlijk nog niet goed weet. Zo legde ik haar wat voorbeelden voor van sites die ik mooi vind. Vond, moet ik zeggen, want Lieneke knikte ‘oké’ en kwam vervolgens met iets totaal anders, vele malen mooiers! Precies in mijn sfeer, dus we waren er in een ommezien uit. Een waar feestje!

  Schrijfster / Henriette de Smet
 • Jessica Olland

  Voor ons als digibeten en eigenaren van cateringbedrijf Delicious Dishes was Lieneke van LienOnline een geschenk uit de hemel! Waar wij vooral graag achter de pannen staan, bouwt Lienonline met plezier, in no time, een mooie website. De betrokken, flexibele, supergeduldige, accurate, snelle, betrouwbare Lieneke geeft bovendien supergoede “nazorg” en geen vraag is haar te veel. Alles verliep en verloopt geheel naar onze wens. LienOnline is echt een aanrader.

 • Rob Albers

  Heb met Lienonline op een hele prettige wijze binnen een hele korte afgesproken tijdspanne een mooie, bruikbare website kunnen neerzetten. Ze werkt snel, to the point en weet ideeën goed te vertalen naar een mooie website! Heb nog nooit zo goed met een websitebouwer kunnen samenwerken. Ook de aftersales is uitstekend. Heel tevreden!

  Arts / Dr Albers
 • Willem Rutger Duijst

  Na zelf wat geprobeerd te hebben kwamen wij niet tot het gewenste resultaat. Het moest beter overkomen zonder teveel tekst en met goede illustratie. Na wat mensen gepolst te hebben kwamen wij bij Lienonline terecht, geen onbekende van ons, in het verleden hebben wij al eens een zakelijke overeenkomst gehad. Lien is meteen enthousiast en voegt de daad bij het woord. Dezelfde week kwamen de eerste ontwerpen. Tevens had ze ideeën voor de tekst en binnen afzienbare tijd was de website gerealiseerd. Wij zijn blij met het resultaat en ook de service om de hosting via Lienonline te laten verlopen gaat uitstekend.

 • Nynke Wynia

  Lieneke zegt wat ze doet en doet wat zegt en wel meteen, transparant & efficiënt. Al jaren mijn helpdesk voor alles wat met webhosting,-sites,-links te maken heeft. Wees kien, kies voor Lien!

  Eigenaresse / Wynia Amsterdam
 • Annemiek Nusmeijer

  Lieneke heeft ons enorm geholpen met het maken van een prachtige website waar we ontzettend blij mee zijn.
  Met haar creatieve vaardigheden heeft ze tal van goede ideeën aangebracht. Naast dat Lieneke snel en efficiënt te werk gaat, is ze ook altijd goed bereikbaar.Wij zijn Lienekeerg dankbaar voor al haar inzet!

 • Hélène Gorter

  Wij werken al een paar jaar met Lieneke naar volle tevredenheid. Zij heeft ons heel goed geholpen met het in de lucht brengen van de site, is 24 uur per dag bereikbaar, zeer flexibel en vindt nooit iets te veel. Haar positivisme en enthousiasme is kenmerkend voor haar werk!

  Eigenaresse / Jikx
Verified by MonsterInsights