fbpx

Frans Bethe

Lieneke houdt al jaren de website van de Voedselbank Bussum-Naarden-Hilversumse Meent in de lucht. We zijn haar daar zeer dankbaar voor. Lieneke is professioneel, sociaal en bijzonder prettig om mee samen te werken. Van harte aanbevolen!

Diana Peters-Eijkman

Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor Lieneke, een bijzonder creatief en aangenaam mens, die mij een perfect passende website heeft geleverd. Al tijdens ons eerste telefoongesprek had ik het gevoel de juiste match gevonden te hebben voor mijn websiteproject, mede doordat ze direct relevante en gerichte vragen stelde. Ik was blij verrast toen …

Dorianne Broekman

Lieneke heeft samen met tekstschrijver Daphne Stapel de website opgezet voor mijn nieuwe initiatief TrusTool, eem digitale oplossing voor vertrouwenspersonen. Ik ben heel tevreden over deze samenwerking. Dat ging snel en goed! Lieneke is creatief, zeer goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Veel dank Lieneke en Daphne!

Cathalijn Wouters

Lieneke kwam voor mij als de red-ster in nood. Haar adequate handelen en het beheren van mijn website geeft mij rust. Zij zal in de toekomst een geweldige steun zijn zodat ik mij alleen nog maar op het schilderen kan concentreren.

Josephine van der Vossen

Lieneke heeft voor mij een prachtige website ontworpen. Het is een mooie co-creatie geworden, waar Lieneke me goed heeft geadviseerd en begeleid. Ze is snel, creatief, en altijd bereikbaar. Ik beveel haar van harte aan!

Margriet Kragten

Mijn nieuwe website is nu 8 maanden in gebruik en ik heb nog geen dag spijt van deze investering. Klanten geven aan mij goed te kunnen vinden en zich makkelijk op te kunnen geven voor events. Veel dank aan Lieneke die altijd direct paraat staat voor als ik vragen heb.

Mireille Jansen

Wat een fijne samenwerking voor het maken van mijn website. Het leuke van Lieneke is dat je niet alleen met Lieneke te maken krijgt maar dat ze anderen inschakelt die nodig zijn in het proces, denk aan een tekstschrijver en fotograaf. Lieneke ontzorgt, is de spil in het geheel en dat heb ik als heel …

Astrid Beerkens

Toen ik LienOnline belde om te vragen of zij mij op korte termijn kon helpen met het maken van mijn website zei zij DIRECT: JA! Wat een geweldige samenwerking zijn wij aangegaan en wat is het een leuk proces. Ik ben echt helemaal onder de indruk van de professionele benadering, snelle communicatie en TOP prestatie …

Anne Marie van Rietschoten

Lieneke heeft mijn prachtige nieuwe websites gebouwd. Perfecte samenwerking, snel, duidelijk en goed gedoseerde balans tussen doortastend, resultaatgericht en topkwaliteit. She is The Best.

Verified by MonsterInsights